ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն : Տեսական հիմունքներ, հացահատիկաալրային ապրանքներ, մրգեր և բանջարեղեն : Դասագիրք կոոպերատիվ ին-տի ապրանքագիտ. ֆակ. համար / Մ.Ն. Ժուրավլյովա, Ա.Վ. Տրոյան.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Բնօրինակ լեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Լույս, 1982.Նկարագրություն։ 520 էջ : նկ., աղսԽորագրեր։ Առցանց պաշարներ։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (235)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման Ararat Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Սպասարկման բաժին Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
65.9 /2/ Զ 86 Մինիստրի հուշագրություններ / 65.9 /2/ Թ 79 Հայ տնտեսագիտական մտքի պատմության ուրվագծեր / 65.9 /2/ Թ 95 ՍՍՀՄ ժողովրդական տնտեսության բալանսը / 65.9 /2/ ժ 99 Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն : Տեսական հիմունքներ, հացահատիկաալրային ապրանքներ, մրգեր և բանջարեղեն : Դասագիրք կոոպերատիվ ին-տի ապրանքագիտ. ֆակ. համար / 65.9 /2/ Ի 75 Աշխատանքի արտադրողականությունը և նրա բարձրացման ուղիները / 65.9 /2/ Ի 75 Աշխատանքի արտադրողականությունը և նրա բարձրացման ուղիները / 65.9 /2/ Խ 28 Աշխատանքի գիտական կազմակերպումը արդյունաբերության մեջ /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա