ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Կատալոգ մսի կոմբինատներին, սպանդանոցներին և սպանդակետերին անասուններ հանձնելու համար Հայկական ՍՍՀ շրջաններին և տնտեսություններին տրված համարները / ՀՍՍՀ Գյուղատնտ. մինիստր., Անասնաբուժ. գլխ. վարչ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1970.Նկարագրություն։ 40 էջ : աղս. ; 20 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General AII/47905 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 25 Days Loan 220047905
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 35045 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1245521
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 K-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0298120
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 K-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0298122
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 K-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0298121
Book Book National Library of Armenia General 637.5 K-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0082630
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3 Q-70 Պանրի համար աղաջուր պատրաստելն ու օգտագործելը / 637.3 S-88 Ստեփանավանի պանրագործարանը = Степанаванский сырзавод= Stepanavan Cheese Factory / 637.5 B-72 Արդյունաբերական հիմունքներով մսի արտադրության տեխնոլոգիան / 637.5 K-28 Կատալոգ մսի կոմբինատներին, սպանդանոցներին և սպանդակետերին անասուններ հանձնելու համար Հայկական ՍՍՀ շրջաններին և տնտեսություններին տրված համարները / 637.5 K-41 Կենդանիների սպանդային մթերքների տեխնոլոգիան : 637.6 / Պ-79 Բրդի մաքուր ելունքը և նրա որոշելու եղանակները / 638 / Թ-58 Թթագործության ագրոկանոններ.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա