Methods in carbohydrate chemistry / Ed. by Roy L. Whistler, M. L. Wolfrom.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ New York ; London : Academic Press.Նկարագրություն։ v. illԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Vol. 1 (1962; xix, 589 p.) : Vol. 2 (1963; xv, 572 p.) : Vol. 3 (1963; xvi, 407 p.) : Vol. 4 (1964; xv, 335 p.) : Vol. 5 (1965; xxii, 463 p.) :
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | Գալուստ Կյուլպենկյանի անհատական հավաքածու | Gulb/1909 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Vol. 1 | Հասանելի | ILL Non-Circ. | 901001909 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | Գալուստ Կյուլպենկյանի անհատական հավաքածու | Gulb/366 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Vol. 1 | Հասանելի | ILL Non-Circ. | 901000366 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | Գալուստ Կյուլպենկյանի անհատական հավաքածու | Gulb/1913 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Vol. 2 | Հասանելի | ILL Non-Circ. | 901001913 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | Գալուստ Կյուլպենկյանի անհատական հավաքածու | Gulb/1914 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Vol. 3 | Հասանելի | ILL Non-Circ. | 901001914 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | Գալուստ Կյուլպենկյանի անհատական հավաքածու | Gulb/1915 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Vol. 4 | Հասանելի | ILL Non-Circ. | 901001915 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | Գալուստ Կյուլպենկյանի անհատական հավաքածու | Gulb/1916 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Vol. 5 | Հասանելի | ILL Non-Circ. | 901001916 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Գալուստ Կյուլպենկյանի անհատական հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Includes bibliogr. references
Vol. 1 (1962; xix, 589 p.) : Analysis and preparation of sugars; Vol. 2 (1963; xv, 572 p.) : Reactions of carbohydrates ; Vol. 3 (1963; xvi, 407 p.) : Cellulose ; Vol. 4 (1964; xv, 335 p.) : Starch ; Vol. 5 (1965; xxii, 463 p.) : General polysaccharides
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։