ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Պարենային ապրանքների որակի հետազոտման մեթոդները : (Մեթոդ. ձեռնարկ) : Պրակ 3 / Կազմ.՝ Մ. Բաղդասարյան; ՀՍՍՀ բարձրագույն և միջն. մասնագիտ. կրթ. մինիստր. գիտա-մեթոդ. կաբինետ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1967.Նկարագրություն։ 126 էջ : աղս. ; 20 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 25466 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) 3 Հասանելի Չի սպասարկվում NL1160527
Book Book National Library of Armenia Depository 664 P-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) pr. 3 Հասանելի Three Hour Loan NL0298645
Book Book National Library of Armenia Depository 664 P-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) pr. 3 Հասանելի Three Hour Loan NL0298643
Book Book National Library of Armenia Depository 664 P-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) pr. 3 Հասանելի Three Hour Loan NL0298644
Book Book National Library of Armenia General 664 P-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) pr. 3 Հասանելի Three Hour Loan NL0084236
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 P-32 "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն" : Առարկայի ծրագիր և մեթոդ. ցուցումներ : Կոոպերատիվ տեխնիկումի ապրանքագիտ. բաժնի համար / 664 P-32 "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն" : Առարկայի ծրագիր և մեթոդ. ցուցումներ : Կոոպերատիվ տեխնիկումի ապրանքագիտ. բաժնի համար / 664 P-32 Պարենային ապրանքների որակի հետազոտման մեթոդները : (Մեթոդ. ձեռնարկ) : Պրակ 3 / 664 P-32 Պարենային ապրանքների որակի հետազոտման մեթոդները : (Մեթոդ. ձեռնարկ) : Պրակ 3 / 664 P-32 Պարենային ապրանքների որակի հետազոտման մեթոդները : (Մեթոդ. ձեռնարկ) : Պրակ 3 / 664 P-32 Պարենային ապրանքների ապրանքագիտության № 1,2,3,4 և 6 մեթոդական ցուցումներ և ստուգողական առաջադրանքներ : 664 P-32 Պարենային ապրանքների ապրանքագիտության № 1,2,3,4 և 6 մեթոդական ցուցումներ և ստուգողական առաջադրանքներ :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա