Ծաղիկ եւ պտուղ / Բերնշտէյն; Ռուս. թարգմ.՝ Ռ. Մելիք-Մուսեանց.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Պետերբուրգ : տպ. Յ.Ի. Լիբերմանի, 1896.Նկարագրություն։ 35 էջ ; 17 սմԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | 087.1:58 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | 220053656 | |||
Book | National Library of Armenia | Depository | 581 Բ-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0269739 | |||
Book | National Library of Armenia | Depository | 581 Բ-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0269738 | |||
Book | National Library of Armenia | Depository | 581 Բ-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0269740 | |||
Book | National Library of Armenia | Depository | 581 Բ-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0275291 | |||
Book | National Library of Armenia | Depository | 581 Բ-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0269737 | |||
Book | National Library of Armenia | General | 625 ԱՀ (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0578239 | |||
Book | National Library of Armenia | General | 891.99 Պ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | 000788257 | |||
Book | National Library of Armenia | Depository | 53 Ժ-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | ալիգ. 3 | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0475916 | ||
Book | Yerevan State University Library | Հնատիպ գրականության հավաքածու | Ուն Բ-55 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Reading Room | SU0074857 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Ալիգ. 3 : Կազմված է` Պ. Պռօշեանց` Միքէլ աղենց Աբդիւլը .- Պետերբուրգ, 1896 ...
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։