ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Արդյունաբերական հիմունքներով մսի արտադրության տեխնոլոգիան / Ա.Ա. Բլրցյան, Կ.Հ. Պետրոսյան, Գ.Գ. Տողանյան.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Հայաստան, 1986.Նկարագրություն։ 258 էջ : աղսԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (194)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3 P-20 Պանրի գործարան Կամոյում = Сырзавод в Камо= Cheese Factory in Kamo / 637.3 Q-70 Պանրի համար աղաջուր պատրաստելն ու օգտագործելը / 637.3 S-88 Ստեփանավանի պանրագործարանը = Степанаванский сырзавод= Stepanavan Cheese Factory / 637.5 B-72 Արդյունաբերական հիմունքներով մսի արտադրության տեխնոլոգիան / 637.5 K-28 Կատալոգ մսի կոմբինատներին, սպանդանոցներին և սպանդակետերին անասուններ հանձնելու համար Հայկական ՍՍՀ շրջաններին և տնտեսություններին տրված համարները / 637.5 K-41 Կենդանիների սպանդային մթերքների տեխնոլոգիան : 637.6 / Պ-79 Բրդի մաքուր ելունքը և նրա որոշելու եղանակները /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա