ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Չորացրած մրգեր : Պաշտոն. հրատ. / Խմբ.՝ Պ.Կ. Այվազյան; ՀՍՍՌ Ռեսպուբլիկ. տեխնիկ. պայմաններ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Հայպետհրատ, 1963.Նկարագրություն։ 60 էջ : աղս. ; 21 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General AII/35963 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 25 Days Loan 220035963
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 20784 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1137038
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 CH-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0299609
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 CH-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0299611
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 CH-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0299610
Book Book National Library of Armenia General 664.8 CH-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0083843
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8 A-86 Արեւային չորացում պարենի պաշարման գործնական եղանակներ / 664.8 B-20 Պտուղների, բանջարեղենի և մսի կոնսերվացումը տնային պայմաններում / 664.8 B-20 Պտուղների, բանջարեղենի և մսի կոնսերվացումը տնային պայմաններում / 664.8 CH-76 Չորացրած մրգեր : Պաշտոն. հրատ. / 664.8 G-12 Մուրաբաներ / 664.8 G-47 Պահածոների և արևելյան ուտեստների պատրաստումը տնային պայմաններում : [Ձեռնարկ տնային տնտեսուհիներին] / 664.8 J-99 Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն : Տեսական հիմունքներ, հացահատիկաալրային ապրանքներ, մրգեր և բանջարեղեն : Դասագիրք կոոպերատիվ ին-տի ապրանքագիտ. ֆակ. համար /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա