Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / Զ.Ք. Դիլանյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Հայպետգյուղհրատ, 1962.Հրատարակություն։ 2-րդ լրաց. և վերափոխ. հրատՆկարագրություն։ 472 էջ : նկ., աղս. ; 22 սմԽորագրեր։ Առցանց պաշարներ։Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (241)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||
637.1(075.8) Բ-41 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա : Ուս. ձեռնարկ / | 637.1(075.8) Բ-41 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա : Ուս. ձեռնարկ / | 637.1(075.8) Բ-41 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա : Ուս. ձեռնարկ / | 637.1(075.8) Դ-47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / | 637.1(075.8) Դ-47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / | 637.1(075.8) Դ-47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / | 637.1(075.8) Դ-47 Դիպլոմային նախագխի ձևակերպման մեթոդական ցուցումներ / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։