ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / Զ.Ք. Դիլանյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Հայպետգյուղհրատ, 1962.Հրատարակություն։ 2-րդ լրաց. և վերափոխ. հրատՆկարագրություն։ 472 էջ : նկ., աղս. ; 22 սմԽորագրեր։ Առցանց պաշարներ։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (241)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 2-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.1(075.8) Դ-47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / 637.1(075.8) Դ-47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / 637.1(075.8) Մ-20 «Կաթնագործություն» առարկայի լաբորատոր և գործնական պարապմունքների ուսումնական ձեռնարկ / 637.1(075.8)$iD-47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / 637.11.004 А-45 Моющие и дезинфицирующие средства в молочной промышленности : Справочное пособие / 637.11.004 А-45 Моющие и дезинфицирующие средства в молочной промышленности : Справочное пособие / 637.11.004 А-45 Моющие и дезинфицирующие средства в молочной промышленности : Справочное пособие /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա