ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / Զ.Ք. Դիլանյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Հայպետգյուղհրատ, 1962.Հրատարակություն։ 2-րդ լրաց. և վերափոխ. հրատՆկարագրություն։ 472 էջ : նկ., աղս. ; 22 սմԽորագրեր։ Առցանց պաշարներ։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (241)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.1(043) У-522 Витаминная ценность молока и молочных продуктов в Северо-Восточных областях Казахской ССР по спец. (05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов ) : Дис. ...канд. техн. наук / 637.1(043) Ч-343 К вопросу производства молочной кислоты из молочной сыворотки : Дис. ...канд. с.-х. наук / 637.1(075.8) D-47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / 637.1(075.8) D-47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / 637.1(075.8) D-47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / 637.1(075.8) D-47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / 637.1(075.8) D-47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա