Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / Զ.Ք. Դիլանյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Հայպետգյուղհրատ, 1962.Հրատարակություն։ 2-րդ լրաց. և վերափոխ. հրատՆկարագրություն։ 472 էջ : նկ., աղս. ; 22 սմԽորագրեր։ Առցանց պաշարներ։Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (241)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 2-րդ ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||||
637.1.02(075.8) С-901 Технологическое оборудование предприятий молочной промышленности : Учебник / | 637.1.05(03) Ш-56 Органолептические свойства молока и молочных продуктов : Справочник / | 637.1(075.8) D-47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / | 637.1(075.8) D-47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / | 637.1(075.8) Т-38 Технология молока и молочных продуктов : Учебник / | 637.1(075.8) Ш-18 Общая технология молока и молочных продуктов : Учебник для студентов вузов / | 637.1(075.8) Բ-41 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա : Ուս. ձեռնարկ / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։