Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան / Զ.Ք. Դիլանյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Հայպետգյուղհրատ, 1962.Հրատարակություն։ 2-րդ լրաց. և վերափոխ. հրատՆկարագրություն։ 472 էջ : նկ., աղս. ; 22 սմԽորագրեր։ Առցանց պաշարներ։Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (241)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։