ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Жиры для Производства Шоколада и Конфет : Обзор / М.Я. Антокольская, Б.Я. Голант; Государственный Научно-технический Комитет Совета Министров СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТИПИЩЕПРОМ, 1960.Նկարագրություն։ 83 сԽորագրեր։ Համառոտագրություն: [ В настоящей работе сделана попытка осветить на основании обширного советского и зарубежного материала и работ авторов основные вопросы, касающиеся химии и физико-химических свойств натурального масло-какао, способов получения и использования различных заменителей масло-какао и конфетных жиров, а также методов определения наличия примесей посторонних жиров в масле-какао ].
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / A-724 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530194
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 665 A 724 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NC0045360

[ В настоящей работе сделана попытка осветить на основании обширного советского и зарубежного материала и работ авторов основные вопросы, касающиеся химии и физико-химических свойств натурального масло-какао, способов получения и использования различных заменителей масло-какао и конфетных жиров, а также методов определения наличия примесей посторонних жиров в масле-какао ].

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա