ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Научные основы микробиологической технологии : Кинетика развития и инактивации микробных популяций, асептика, масштабирование / В.Е. Матвеев.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1985.Նկարագրություն։ 224 с. : ил., табл. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 663.18 M-333 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392000
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 663.18 M-333 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392001
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/542970 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 25 Days Loan FL0152586
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/550530 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 25 Days Loan FL0138610
Book Book National Library of Armenia Depository 663.1 / M-332 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1458717
Book Book National Library of Armenia Depository 663.1 / M-332 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1458718
Book Book National Library of Armenia Depository 663.1 / M-332 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1458719
Book Book Scientific Medical Library General 576.8 М-33 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan MS0089280
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.1+631.363 Т-654 Трансформация продуктов фотосинтеза / 663.1:658.562 Ф-43 Технохимический контроль бродильных производств : Учебник для техникумов пищевой промышленности / 663.18 M-333 Научные основы микробиологической технологии : Кинетика развития и инактивации микробных популяций, асептика, масштабирование / 663.18 M-333 Научные основы микробиологической технологии : Кинетика развития и инактивации микробных популяций, асептика, масштабирование / 663.18:664(075.8) Г-788 Технология микробных белковых препаратов, аминокислот и жиров : Учебник для студентов вузов, обучающихся по специальности "Технология микробиологических производств" / 663.18:664(075.8) Г-788 Технология микробных белковых препаратов, аминокислот и жиров : Учебник для студентов вузов, обучающихся по специальности "Технология микробиологических производств" / 663.2 A-92 L'art de faire le vin : Avec les raisins secs /

Библиогр.: с.212-218 ; Предм. указ.: с. 219-222.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա