ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Улучшать технологию рыбных продуктов / К.А. Горбунов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Передовое в производствеՀրատարակման մանրամասներ։ Калининград : Кн. изд-во, 1959.Նկարագրություն։ 23 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.95 / Г-676 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2119589
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.95 / Г-612 К вопросу холодильной обработки тунца с применением подмораживания / 664.95 / Г-657 Справочник механика молочной промышленности / 664.95 / Г-671 Аппаратура для переработки крови убойных животных / 664.95 / Г-676 Улучшать технологию рыбных продуктов / 664.95 / Г-684 Научная организация труда на предприятиях рыбной промышленности / 664.95 / Г-706 Руководство к лабораторным и практическим работам по товароведению продовольственных товаров : Рыба и рыбные товары : [Для торгово-кулинарных техникумов] / 664.95 / Г-716 Новые молочные продукты /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա