ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Высокое мастерство : опыт мастеров, вырабатывающих масло только сорта "экстра" / В.Л. Бегунов, С.А. Волков, Г.М. Пляхин ; М-во мясной и молочной пром-сти СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1951.Նկարագրություն։ 117 с. : ил., портр. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.97 / Б-379 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2124492
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.97 / Б-25 Особенности технологии производства бескорковых сыров : 664.97 / Б-25 Пути повышения выхода сыра : Влияние кормовых факторов на состав молока и выход сыра. 664.97 / Б-379 Пошехонский сыродельный завод, его люди и резервы / 664.97 / Б-379 Высокое мастерство : опыт мастеров, вырабатывающих масло только сорта "экстра" / 664.97 / Б-431 Некоторые вопросы теории и практики производства органотерапевтических препаратов / 664.97 / Б-435 Маслоделы работают по-новому / 664.97 / Б-438 Микробиология заквасок для молочных продуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա