Технология рыбных продуктов / Под общ. ред. Г.Ф. Друккера ; Сост. Г.Ф. Друккер, М.Д. Ильин, А.С. Шибалов, В.И. Взоров, В.В. Колчев.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1937. Նկարագրություն։ Часть ; 22 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Часть 1 (464 с. ; ил., табл.)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.95 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Часть 1 | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2113988 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Часть 1 (464 с. ; ил., табл.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։