Особенности технологии и оборудования мясной промышленности Чехословакии / К.Д. Синицын, Л.И. Дубровина ; Главниипроект при Госплане СССР ; Всесоюзный научно-исследовательский институт мясной промышленности ; Бюро технической информации и пропаганды.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Рефераты и обзоры. Выпуск 30 | Новая техника за рубежомՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1959.Նկարագրություն։ 28 с. : ил., табл., черт. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / С-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2116690 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։