Влияние состава воды и способа варки крабовых консервов на их качество / Ред. И.И. Аркаве.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Новости зарубежной техники/ М-во рыбной пром-сти СССР. Техн. упр. Отд. науки и техн. информацииՀրատարակման մանրամասներ։ [Москва] : Б.и., [1956].Նկարագրություն։ 5 с. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.95 / В-586 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2119532 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.95 / В-586 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2119533 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Без тит. л. и обл.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։