ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние состава воды и способа варки крабовых консервов на их качество / Ред. И.И. Аркаве.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Новости зарубежной техники/ М-во рыбной пром-сти СССР. Техн. упр. Отд. науки и техн. информацииՀրատարակման մանրամասներ։ [Москва] : Б.и., [1956].Նկարագրություն։ 5 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.95 / В-586 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2119532
Book Book National Library of Armenia Depository 664.95 / В-586 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2119533

Без тит. л. и обл.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա