ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Передовики рыбной промышленности / П. Каневский.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Краснодар : Кн. изд-во, 1954.Նկարագրություն։ 55 с. : портр. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.95 / К-193 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2165369
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.95 / К-17 Использование прессовых бульонов в рыбной промышленности / 664.95 / К-172 Сборник технологических инструкций по выработке рыбных консервов предприятиями Калининградского совнархоза / 664.95 / К-19 Установки и аппараты для замораживания рыбы и рыбопродуктов / 664.95 / К-193 Передовики рыбной промышленности / 664.95 / К-269 Практикум по молочному делу : Учебное пособие для зоотехнических институтов и факультетов / 664.95 / К-28 Технология рыбных продуктов / 664.95 / К-308 Влияние концентрации добавляемой соли на влагопоглощаемость мяса сырой рыбы и вкусовые качества пастообразных рыбных продуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա