Сборник технологических инструкций по замораживанию, охлаждению, посолу, маринованию, вялению, копчению и сушке рыбы, изготовлению балычных изделий, переработке икры островых и частиковых рыб, утилизации отходов и технических условий на рыбу-сырец / [Ред. И.И. Шмерлиг] ; М-во рыбной промышленности СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1949.Նկարագրություն։ 322 с. : черт. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / C-232 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2120752 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։