ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Типовой проект хлебопекарни производительностью 6 тонн в сутки с двумя печами ВНИИХП-П-1-57 : Шифр № 2170 : Сметы по рабочим чертежам / Госплан РСФСР, Гос. проектн. ин-т"Гипропищепром".

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1959.Նկարագրություն։ 189 с. ; 29 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / Т-433 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2119507
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / Т-433 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2119508
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 / Т-433 Типовой проект хлебопекарни производительностью 3 тонны в сутки с одной печью ВНИИХП-П-1-57 : Шифр № 2169 / 664.6 / Т-433 Типовой проект хлебопекарни производительностью 6 тонн в сутки с двумя печами ВНИИХП-П-1-57 : Шифр № 2170 / 664.6 / Т-433 Типовой проект хлебопекарни производительностью 6 тонн в сутки с двумя печами ВНИИХП-П-1-57 : Шифр № 2170 : Сметы по рабочим чертежам / 664.6 / Т-433 Типовой проект хлебопекарни производительностью 6 тонн в сутки с двумя печами ВНИИХП-П-1-57 : Шифр № 2170 : Сметы по рабочим чертежам / 664.6 / Т-434 Типовые нормы времени на основные и вспомогательные процессы по изготовлению тортов (кремовых, фруктовых, вафельных), пирожных, кексов, рулетов, восточных сладостей (мучных) в кондитерской, хлебопекарной промышленности и общественном питании : 664.6 / Т-434 Типовые проекты организации рабочих мест на предприятиях хлебопекарной промышленности : 664.6 / Т-434 Типовые проекты организации рабочих мест на предприятиях хлебопекарной промышленности при выработке бараночных и сухарных изделий :

Инвентарь № 50205

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա