Руководство к лабораторным работам по переработке плодов и овощей : (Нью-Йорк 1922 г.) / Крюсс и Христи ; Перевод с англ. Н.В. Сабурова ; Наркомснаб СССР ; Всесоюзное объединение консервной промышленности "Союзконсерв".
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Материал. Бюро Печати и Переводов ; N 5Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1931.Նկարագրություն։ 98 с. : табл. ; 30 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.84 / Р-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2120730 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։