ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология производства фасованного мяса / В.И. Сафонов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обмен передовым производственно-техническим опытом/ Науч.-техн. о-во пищевой пром-сти. Моск. обл. правлՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1958.Նկարագրություն։ 95 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / С-217 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2119498
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / С-178 Техно-химический контроль и производственный учет на маслодельных и сыродельных заводах / 664.9 / С-183 Санитарные нормы проектирования предприятий мясной промышленности : 664.9 / С-208 Технология и техно-химический контроль хлебопекарного производства : Учебник / 664.9 / С-217 Технология производства фасованного мяса / 664.9 / С-232 Сборник типовых норм выработки по убою, боенской обработке птицы и производству яичного порошка и меланжа / 664.9 / С-232 Сборник рационализаторских предложений, внедренных на предприятиях мясной и молочной промышленности / 664.9 / С-232 Сборник технологических инструкций по охлаждению, замораживанию, посолу и копчению рыбы /

Библиогр.: с. 92-93 (29 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա