ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Бактериальные процессы при посоле мяса / В.К. Дыклоп ; Гос. науч.-техн. ком. Совета министров СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Новая техника за рубежом ; Вып. 45Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИПищепром, 1959.Նկարագրություն։ 24 с. : табл. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Д-878 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2122544
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Д-754 Практическое руководство по биохимии мяса : Учебное пособие / 664.9 / Д-811 Расчеты и вспомогательные таблицы по технохимическому контролю производства маслодельных и сыродельных заводов / 664.9 / Д-878 Использование антибиотиков для удлинения сроков хранения мяса / 664.9 / Д-878 Бактериальные процессы при посоле мяса / 664.9 / Д-937 Анализ и очистка воды для предприятий молочной промышленности / 664.9 / Д-937 Анализ и очистка воды для предприятий молочной промышленности / 664.9 / Е-155 Особенности производства мясопродуктов на некоторых предприятиях Англии :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա