Использование крови в колбасном и консервном производствах / А.И. Бармаш, А.А. Дергунова, В.К. Дыклоп и др. ; Главниипроект при Госплане СССР. Всесоюзный научно-исследовательский институт мясной промышленности. Бюро технической информации и пропаганды.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Информация о научно-исследовательских работахՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1958.Նկարագրություն։ 19 с. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / И-883 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2115814 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 18 (11 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։