Новое в области технологии мясной промышленности и современные передовые методы обработки мяса и мясопродуктов / А.Н. Анфимов и и проф. А.А. Манербергер ; Под общ. ред. проф. А.А. Манербергера ; Науч.-техн. о-во пищевой пром-сти ; Ин-т усовершенствования знаний членов Науч.-техн. о-ва пищевой пром-сти.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Лекции по заочному обучениюՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1958.Նկարագրություն։ 128 с. : черт. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / А-736 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2122541 |
Библиогр.: с. 127 (17 назв.).
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։