ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Исследование биохимических и технологических свойств смесей ржаной и пшеничной обойной муки / Е.П. Чулина ; Всесоюз. науч.-исслед. ин-т хлебопекарной пром-сти "ВНИИХП".

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1957.Նկարագրություն։ 33 с. : граф. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.64 / Ч-892 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2115779
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.64 / Т-83 Бестарное хранение и транспортировка пищевых порошкообразных продуктов / 664.64 / Ч-343 Установки для бестарного хранения и отпуска муки на хлебопекарных предприятиях Молдавской ССР : 664.64 / Ч-596 Влияние поваренной соли на состояние белка клейковины в жидких полуфабрикатах : 664.64 / Ч-892 Исследование биохимических и технологических свойств смесей ржаной и пшеничной обойной муки / 664.64 / Ш-665 Цвет пшеничной муки и хлеба : 664.64 / Щ-617 Применение патоки в хлебопекарном производстве / 664.64 / Щ-617 Методы улучшения качества хлеба, применяемые за рубежом :

Библиогр.: с. 32-33 (33 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա