ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Посол рыбы : Пособие для мастеров рыбзаводов / Н.Т. Березин.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Технический минимумՀրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1937.Նկարագրություն։ 132 с. : табл. ; 14 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Б-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2116609
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Б-45 Микроскопия мяса и сырья животного происхождения / 664.9 / Б-46 Исследование посмертных изменений и величины pH в мышцах свиней Датской ландрасы в связи с водянистой структурой свинины / 664.9 / Б-48 Зависимость между качеством и биохимическими изменениями, происходящими в мясе птицы во время хранения при температурах выше точки замерзания / 664.9 / Б-48 Посол рыбы : Пособие для мастеров рыбзаводов / 664.9 / Б-48 Производство мороженой и охлажденной рыбы и рыбного филе : [Учебник для школ ФЗУ] / 664.9 / Б-484 Универсальная линия переработки свиней и мелкого рогатого скота : Техн. характеристика и техн.-экон. показатели / 664.9 / Б-492 Полимеры в мясной промышленности /

Утв. Гл. упр. рыбной и морской зверобойной пром-сти Наркомпищепрома СССР. - 1-5 тыс.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա