ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология макаронного производства : Учебник для технологических специальностей вузов пищевой промышленности / В.В. Лукьянов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1959.Հրատարակություն։ 4-е переработ. изд-еՆկարագրություն։ 248 с.: черт., илл. ; 27 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.69 / Л-844 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2120658
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.68(085) / И-22 Сборник прейскурантов единых отпускных цен на кондитерские изделия / 664.68(085) / С-11 Прейскурант цен на кондитерские изделия / 664.69 / Л-844 Технология макаронного производства : Рек. Учеб.-метод. советом ГУУЗ'а НКПП СССР в качестве учебника для втузов НКПП СССР / 664.69 / Л-844 Технология макаронного производства : Учебник для технологических специальностей вузов пищевой промышленности / 664.7 / A-16 Гранулирование комбикормов / 664.7 / A-187 Центробежные сепараторы для зерна / 664.7 / A-189 Определение качества зерна, муки и крупы /

Библиогр. с. 244-246

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա