Краткое руководство для приготовления домашним способом булок, хлеба, кондитерских печений, тортов и т. д.. / Составила преподавательница Первой школы поварского искусства состоящей в ведении Главпрофобра. Э. Кальник..
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : б.и., 1927.Հրատարակություն։ 4-е издՆկարագրություն։ 115 с. ; 24 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.6 / К-178 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2118822 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։