ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Внедрение новой техники в пастильно-мармеладном производстве / Ю.П. Подгорный ; М-во пром-сти продовольств. товаров РСФСР, Техн. упр.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обмен производственно-техническим опытомՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1957.Նկարագրություն։ 32 с. : ил., 3 вкл. слож. л. черт., табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / П-441 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2122489
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / П-441 Оптимальные сроки копки свеклы и длительность свеклосахарного производства / 664.1 / П-441 Применение вычислительной техники в планировании сахарной промышленности / 664.1 / П-441 Выбор рентабельной схемы доставки свеклы на сахарный завод / 664.1 / П-441 Внедрение новой техники в пастильно-мармеладном производстве / 664.1 / П-517 Полнее использовать резервы промышленности : (Опыт мастера Московской кондитерской фабрики "Красный Октябрь" т. Шинковой З.М.) / 664.1 / П-535 Получение и применение богатых витаминов Р растительных красителей в кондитерской промышленности : 664.1 / П-535 Получение, хранение и переработка жидкого сахара :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա