ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Ячмень в мукомольном и хлебопекарном отношении / Ш. Казарьян.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Приложение к трудам по прикладной ботанике, генетике и селекции/ Всес. акад. с-х. наук им. В. И. Ленина. Всес. ин-т растениеводства НКЗ СССР ; 65Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : Всес. ин-т растениеводства, 1934.Նկարագրություն։ 61, [2] с. : ил. ; 25 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.64 / К-14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2119392
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.64 / И-883 Использование молочного обрата и сыворотки в хлебопечении / 664.64 / И-889 Исследования по улучшению качества хлебобулочных и кондитерских изделий / 664.64 / К-14 Применение пропиленгликольмоностеарата и его смеси с моноглицеридами для улучшения качества хлеба из пшеничной муки / 664.64 / К-14 Ячмень в мукомольном и хлебопекарном отношении / 664.64 / К-142 Исследование процесса накопления кислотности в пшеничных полуфабрикатах и готовой продукции : 664.64 / К-594 Технологическая роль крахмала в процессе приготовления хлеба : 664.64 / К-594 Биохимия зерна и продуктов его переработки /

Резюме на англ.яз.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա