ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Руководство по техно-химическому контролю макаронного производства / Сост.: Х. А. Бадалян, Э. А. Райцын, П. В. Тычина ; М-во пром-сти продовольств. товаров РСФСР. Техн. упр.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : [б. и.], 1956.Հրատարակություն։ Изд., доп. и перерабՆկարագրություն։ 148 с. : табл., ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / Р-851 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2118771
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 / Р-851 Руководство по технохимическому контролю макаронного производства / 664.6 / Р-851 Руководство по расчету на ЕС ЭВМ по программе ТЕОСМ-В технико-экономической эффективности доставки и продажи хлебобулочных изделий в таре-оборудовании : 664.6 / Р-851 Руководство для лабораторий хлебопекарных предприятий : (Техно-хим. контроль в хлебопечении) / 664.6 / Р-851 Руководство по техно-химическому контролю макаронного производства / 664.6 / Р-855 Основы товароведения хлебных продуктов / 664.6 / С-11 Инструкция по анализу муки и отрубей / 664.6 / С-110 Хлебопекарные изделия : Сборник стандартов /

Библиогр.: с. 146-147:

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա