ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Техническое руководство для рабочих пряничного производства / Б. В. Этлин.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебные пособие для подготовки кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1949.Նկարագրություն։ 52 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / Э-909 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2118741
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 / Э-40 Экономика,организация и планирование предприятий хлебопродуктов : 664.6 / Э-40 Экономика,организация и планирование производства на хлебоприемных и зерноперерабатывающих предприятиях / 664.6 / Э-665 Применение статистических методов контроля для оценки технологических показателей в хлебопечении : 664.6 / Э-909 Техническое руководство для рабочих пряничного производства / 664.6 / Я-499 Организация производства и планирования на булочно-кондитерском предприятии : Обзор / 664.600.25 / М-75 Машины и аппараты хлебозаводов : С атласом : Допущено Наркомснабом СССР, как учеб. пособие для вузов, техникумов и школ ФЗУ / 664.64 Химический анализ муки /

Библиогр.: "Литература" (15 назв.):

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա