ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Диэтетический хлеб : (Рецептуры, способы приготовления и хим. состав) / И.Н. Маслов, Б.А. Николаев ; Под ред. и с пред. проф. Е.Е. Фромгольдта.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1938.Նկարագրություն։ 60 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / М-315 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2124230
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 / М-298 Технологический график на хлебозаводе / 664.6 / М-298 Организация многосортной выпечки хлебо-булочных изделий в конвейерных печах / 664.6 / М-31 Соевая дезодорированная мука в хлебопечении : Опыты примеси соевой дезодорированной муки при выпечке хлебобулочных изделий / 664.6 / М-315 Диэтетический хлеб : (Рецептуры, способы приготовления и хим. состав) / 664.6 / М-315 Диэтетический хлеб и мучнисто-кондитерские изделия : [Рецептура, способы приготовления и хим. состав] / 664.6 / М-315 Из опыта работы московского хлебопечения : (Новое в технологии ржаного и пшеничного хлеба и бараночных изделий) / 664.6 / М-315 Контроль качества ржаных заквасок /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա