ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Правила выпечки хлеба : Балловая оценка качества хлебобулоч. изделий, положение о производствен. лабораториях и положения о прогрессивно-сдельной и премиальной оплате труда на предприятиях хлебопек. пром-сти / Нар. ком. пищ. пром. СССР, Гл. упр. хлебопек. пром-сти.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : [б. и.], 1939.Նկարագրություն։ 84 с. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / П-683 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2118709
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 / П-541 Макаронное производство : (Формовка изделий) / 664.6 / П-542 Макаронная промышленность США : 664.6 / П-644 Поточная механизированная линия для производства батонов. 664.6 / П-683 Правила выпечки хлеба : Балловая оценка качества хлебобулоч. изделий, положение о производствен. лабораториях и положения о прогрессивно-сдельной и премиальной оплате труда на предприятиях хлебопек. пром-сти / 664.6 / П-683 Правила выпечки хлеба : Балловая оценка качества хлебобулоч. изделий, положение о производствен. лабораториях и положения о прогрессивно-сдельной и премиальной оплате труда на предприятиях хлебопек. пром-сти / 664.6 / П-755 Приготовление ржаного формового хлеба с применением новых штаммов молочнокислых бактерий и дрожжей / 664.6 / П-755 Приготовление ржаного хлеба на агрегате инженера Рабиновича И. Л. с использованием жидкой закваски "С-1" / (Опыт работы Яросл. хлебозавода № 1) /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա