Биохимические процессы, происходящие во время приготовления и созревания твердых сыров : Методические указания к курсу "Технология молока и молочных продуктов" по разделу "Сыроделие" (специальность 1017) / Гос. агропромышл. ком. СССР ; Ер. зоотехн.-ветеринар. ин-т ; Сост.: З.Х. Диланян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : Б. и., 1987.Նկարագրություն։ 19 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 15919 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL2088400 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։