ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Описание технологических процессов десертных сортов конфет : (с 14 рисунками) / Сост. : С.Е. Разносчиков и др. ; Отв. ред. Н.М. Позднов ; НИТО кондитерской фабрики "Рот-Фронт".

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-е ВНИТО кондитеров, 1937.Նկարագրություն։ 40 с. : черт., илл., табл. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / O-611 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2120462
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / O-224 Оборудование для кондитерской промышленности на Миланской ярмарке / 664.1 / O-532 Водное хозяйство и очистка сточных вод предприятий сахарной промышленности : 664.1 / O-532 Применение химических реагентов в свеклосахарном производстве : 664.1 / O-611 Описание технологических процессов десертных сортов конфет : (с 14 рисунками) / 664.1 / O-627 Оптимальные режимы работы диффузионных установок непрерывного действия с возвратом жомопрессовой воды : 664.1 / O-629 Опыт работы кондитерской фабрики "Красный Октябрь" : 664.1 / O-629 Опыт хранения и переработки замороженной свеклы на сахарных заводах РСФСР :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա