Техника и технология кондитерского производства : Материалы Центр. кондитерского науч.-исслед. ин-та, опыт. фабрики, лабораторий, статьи науч. работников и инж-ров / Нар. ком. пищевой пром-сти СССР, Гл. упр. кондитерской пром-сти.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : тип. "Кр. звезда", 1935.Նկարագրություն։ 226 с., без тит. л., 2 вкл. л. табл ; черт., вкл. обл. ; 19 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / Т-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2119211 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
На правах рукописи
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։