ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Техника и технология кондитерского производства : Материалы Центр. кондитерского науч.-исслед. ин-та, опыт. фабрики, лабораторий, статьи науч. работников и инж-ров / Нар. ком. пищевой пром-сти СССР, Гл. упр. кондитерской пром-сти.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : тип. "Кр. звезда", 1935.Նկարագրություն։ 226 с., без тит. л., 2 вкл. л. табл ; черт., вкл. обл. ; 19 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Т-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2119211
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / С-95 Расценки на электромонтажные работы : Для строительного сезона 1929 года / 664.1 / С-95 Как получить хороший диффузионный сок / 664.1 / Т-324 Технология кондитерского производства : Утв. ВКВШ при СНК СССР в качестве учебника для ин-тов пищ. пром-сти / 664.1 / Т-38 Техника и технология кондитерского производства : Материалы Центр. кондитерского науч.-исслед. ин-та, опыт. фабрики, лабораторий, статьи науч. работников и инж-ров / 664.1 / Т-381 Технология сахара / 664.1 / Т-381 Технология сахара / 664.1 / Т-381 Технико-химический контроль в кондитерской промышленности /

На правах рукописи

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա