Избранные методы исследования пищевых продуктов / Сост. А.Б. Каган, Р.Я. Казначей ; Под ред. и с предисл. Г.Ф. Поллака ; НКЗ УССР ; Киевский научно-исследовательский институт питания (Санитарно-гигиеническое отделение).
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Б. и., 1940.Նկարագրություն։ 48 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / К-129 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2116550 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։