ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Комплексное усовершенствование паровой конвейерной сушилки КСА-80 на Уфимской макаронной фабрике / Р.А. Гимранов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обмен передовым техническим опытом/ Гос. науч.-техн. ком-т Совета Министров РСФСР. Гос. науч.-исслед. ин-т науч. и техн. информацииՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1957.Նկարագրություն։ 20 с. : черт. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / Г-487 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2165250
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 / Г-371 Сырье и материалы кондитерского производства : Учебник для средных профтехн. училищ / 664.6 / Г-46 Гигиена хлеба : Практическое руководство для врачей и работников хлебопекарной промышленности / 664.6 / Г-487 Передовой опыт Уфимской макаронной фабрики / 664.6 / Г-487 Комплексное усовершенствование паровой конвейерной сушилки КСА-80 на Уфимской макаронной фабрике / 664.6 / Г-492 Теплофизические свойства зерна, муки и крупы / 664.6 / Г-492 Сушка короткорезаных макароных изделий / 664.6 / Г-492 Процесс выпечки мелкоштучных изделий : (Высш. сорта пшеничного хлеба) /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա