ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Пектин, его свойства и применение в пищевой промышленности / М.А. Гудлет ; Наркомснаб СССР, Центр. науч.-иссл. биохим. ин-т пищевой пром-сти. Ленингр. филиал.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград ; Москва : Снабтехиздат, 1932.Նկարագրություն։ 18, [2] с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.14 / Г-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2119168
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.12 / П-12 Свеклосахарное производство / 664.13 / М-69 Технология мясного баночного консервирования / 664.14 / А-497 Разработка и освоение новых видов кондитерских изделий на предприятиях МПП БССР / 664.14 / Г-93 Пектин, его свойства и применение в пищевой промышленности / 664.14 / С-23 Сборник статей и материалов по кондитерской и макаронной промышленности / 664.14 / С-880 Производство ириса : Утв. Глав. упр. кондитерской пром-сти НКПищепрома СССР / 664.14 / Т-384 Технологические инструкции и рецептуры кондитерского производства /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա