Технологические инструкции и рецептуры кондитерского производства / М-во пищевой пром-сти СССР, Главкондитер, М-во пищевой пром-сти РСФСР, Росглавкондитер, Ин-т усовершенствования ВНИТО пищевой пром-сти.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : 1-я тип. Трансжелдориздата, 1948.Նկարագրություն։ 272 с. ; 26 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.14 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2119165 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։