ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Снижение потерь сахара в свеклосахарном производстве / Ю. Жвирблянский, А. Карташов, Л. Либкинд и др. ; Центр. науч.-исслед. ин-т сахарной пром-сти "ЦИНС".

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1950.Նկարագրություն։ 56 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / С-535 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2119161
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / С-51 Тепловое и паровое хозяйство свеклосахарных заводов : Исчисление расхода тепла и пара на нагревание, выпаривание и уваривание сахарных жидкостей / 664.1 / С-515 Агрегат для непрерывного уваривания и темперирования начинок : [Кондитерская фабрика "Рот-Фронт"] / 664.1 / С-535 Снижение расхода сырья на производство сахара : 664.1 / С-535 Снижение потерь сахара в свеклосахарном производстве / 664.1 / С-544 Хранение кондитерских товаров / 664.1 / С-596 Физико-химические основы производства карамели / 664.1 / С-596 Кондитерская промышленность Чехословакии : [По материалам командировки] /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա