ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новые методы обработки пищевых продуктов : (Облучение) / М-во пром-сти мясных и молочных продуктов СССР. Техн. упр. Отд. техн. информации.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Рефераты и обзоры по иностранной технической литературе ; Выпуск 32Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1956. Նկարագրություն։ 34 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Н-766 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2115669
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / Н-74 Новое в технологии пищевых производств : 664 / Н-74 Новое в биохимических процессах пищевой промышленности : 664 / Н-766 Новые физические методы обработки пищевых продуктов : Доклады и сообщения к Всесоюз. конференции по обработке пищевых продуктов / 664 / Н-766 Новые методы обработки пищевых продуктов : (Облучение) / 664 / Н-766 Новые виды пищевых продуктов, обезвоженных методом сублимации : [Сборник статей] / 664 / Н-766 Новые продовольственные машины, освоенные в 1956-1957 гг. / 664 / Н-768 Приемка продовольственных товаров по количеству и качеству /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա