Новые методы обработки пищевых продуктов : (Облучение) / М-во пром-сти мясных и молочных продуктов СССР. Техн. упр. Отд. техн. информации.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Рефераты и обзоры по иностранной технической литературе ; Выпуск 32Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1956. Նկարագրություն։ 34 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / Н-766 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2115669 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։