ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Крахмально-терочное и паточное дело : С 18 черт. и рис. / Б. Ф. Ралль.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Библиотека журнала "Промыслы и ремесла" ; № 7Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Крестьянская газета, 1928.Նկարագրություն։ 90 с. : черт. ; 17 смԱյլ վերնագիր։
  • Крахмально-паточное производство [Կազմի վերնագիր]
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Р-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2118638
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / П-844 Проектирование кондитерских предприятий / 664.1 / П-901 Пути снижения расхода воды и схемы очистки сточных вод на свеклосахарных заводах : 664.1 / Р-125 Оборудование для производства карамели : 664.1 / Р-20 Крахмально-терочное и паточное дело : С 18 черт. и рис. / 664.1 / Р-206 Технология производства патоки и крахмального сахара : Допускается Учеб.-метод. советом ГУУЗ НКПП СССР в качестве учеб. пособия для вузов НКПП / 664.1 / Р-224 Интенсификация экстрагирования в наклонных диффузионных аппаратов / 664.1 / Р-233 Технология кондитерского производства : [Учебник для вузов пищевой пром-сти] /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա