Рациональные способы получения свекловичной стружки / В.А. Замбровский ; Научно-техническое общество пищевой промышленности ; Институт усовершенствования знаний ИТР членов НТО пищевой промышленности.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Лекция по заочному обучениюՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1959.Նկարագրություն։ 71 с. : ил., черт. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / З-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2116518 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։