ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Рациональные способы получения свекловичной стружки / В.А. Замбровский ; Научно-техническое общество пищевой промышленности ; Институт усовершенствования знаний ИТР членов НТО пищевой промышленности.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Лекция по заочному обучениюՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1959.Նկարագրություն։ 71 с. : ил., черт. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / З-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2116518
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / З-26 Новые типы фильтров в сахарном производстве : 664.1 / З-26 Центрифуги и фуговка утфелей / 664.1 / З-26 Фильтрация и фильтры в сахарной промышленности / 664.1 / З-26 Рациональные способы получения свекловичной стружки / 664.1 / З-26 Получение и применение пластинчатой свекловичной стружки по методу Н.П. Тимофеева и Д.К. Шевандина / 664.1 / З-26 Передовые методы работы на вакуум-фильтрационных установках сахарных заводов / 664.1 / З-26 Передовые методы работы на вакуум-фильтрационных установках сахарных заводов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա