ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Контроль спиртового брожения прибором АГ-1 в хлебопекарной промышленности / А.Г. Гинзбург.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обмен отечественным опытом/ Гос. науч.-техн. ком-т Совета Министров РСФСР. Гос. науч.-исслед. ин-т науч. и техн. информацииՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ГОСИНТИ, 1959.Նկարագրություն։ 31 с. : черт. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / Г-492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2165222
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 / Г-492 Сушка короткорезаных макароных изделий / 664.6 / Г-492 Процесс выпечки мелкоштучных изделий : (Высш. сорта пшеничного хлеба) / 664.6 / Г-492 Активизация прессованных дрожжей в хлебопечении / 664.6 / Г-492 Контроль спиртового брожения прибором АГ-1 в хлебопекарной промышленности / 664.6 / Г-492 Техническое руководство для рабочих тестоприготовительного цеха хлебозаводов : Утв. Глав. упр. хлебопекарной пром-сти НКПищепрома СССР / 664.6 / Г-522 Новая технология приготовления ржаного обойного хлеба на жидкой закваске Саратовская первая ("С-1") / 664.6 / Г-555 Вакуумирование макаронного теста :

Библиогр.: с. 30

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա