ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы работы стахановцев пищевой промышленности : Опыт Ленинградских предприятий / Под общ. ред. М.Р. Гончарова ; Научно-исследовательский сектор организации и экономики труда Ленинградского управления Уполнаркомпищепрома.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : Пищепромиздат, 1936.Նկարագրություն։ 82 с. : 3 вкл. сл. л. черт., черт., табл. ; 19 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / М-54 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2116511
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / М-364 Совершенствовать управление производством : 664 / М-422 Оптические приборы и их использование в пищевой промышленности / 664 / М-43 Тезисы докладов / 664 / М-54 Методы работы стахановцев пищевой промышленности : Опыт Ленинградских предприятий / 664 / М-54 Методы исследования пищевых и вкусовых средств / 664 / М-543 Радиационная обработка пищевых продуктов / 664 / М-545 Методикапреподавания товароведения продовольственных товаров : [Для подгот. в вузе преподавателей товароведения прод. товаров техникумов и профтехучилищ] /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա